Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Landing...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Landing



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 11-Apr-2008 07:45
From Perhentian with luv...






Last week, I went to Perhentian Island..
Nope.. nope with Hubby and 4H..
But with my colleagues..
There were 9 of us and we'd so much fun!

Still can't believe I went snorkeling..
Whoa.. tak sangka, Nim yg tak suka and takut air laut dalam ni...
Terjun jugak dalam laut tu.. (of course with life jacketlah.. ahaks!)
At first takmo turun, nak duduk diam2 je dlm boat tu..
Tapi try jugaklah pelan2 turun... adik yg bawak bot tu pun ajarlah skek2...
Waweee.. rasa macam tak percaya ikan2 duk keliling nim..
hishh takmo larilak dia.. geli! ;-)
Mak aiii dalamnya bawah laut ni... ngeri!
Tapi SubhanaAllah cantiknya!!
Terus teruja nak terjun lagi lepas tu..
Tak payah tunggu org lain dah, bot tak sempat berhenti dah terjun dulu..hoverr!! hehe

Habis satu hari snorkeling... and the result.. yerr Nim dah hitam legam.. 8-)
That was my first experience and there will be more of it..
Yes.. we all dah plan untuk next year kepulauan punya trip lagi..
Yeehaaa... and this time, hubby nak ikut sama... jeleslah tu tgk gambar Nim dalam air.. :->

By the way... still rasa tak percaya and terkejut dengan berita pemergian suami Erna serta papa kepada Furqan dan Farhan.. salam takziah serta al-fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016